Deze site is vervangen door:      www.bizzky.nl

 

Aangenaam!
Mijn naam is Ton Soons. Ik ben een bevlogen businessverbeteraar en verhalenverteller. Ik observeer en leer van organisaties. Ik kan je verzekeren dat optimaliseren een complex proces is. Het is ook een vorm van veranderen want je moet je patronen doorbreken om grenzen te kunnen verleggen. In de regel gaat dat gepaard met veel vallen, opstaan, verfijnen en weer doorgaan. Net zolang totdat het werkt. Het is vaak beter om rotsvast te geloven in wat je doet dan constant verbeten de focus op succes te leggen. Wat minstens zo moeilijk is dat je om succesvol te kunnen zijn het vermogen moet hebben om tegenslagen te omarmen. Je hebt dan geleerd hoe niet moet, ook al is dat soms behoorlijk frustrerend. Grote stappen, snel thuis gaat hier beslist niet op. Ik vergelijk het wel eens met de jacht. Als je te snel wil, heeft de prooi jou eerder gezien dan jij de prooi. De jacht is pas succesvol als je weet het geduld weet op te brengen om te leren waar de prooi zich het meest thuis en vertrouwd voelt.

Het doel van business in flow is simpel. Ik wil en bijdrage leveren om teams/afdelingen/organisaties zo goed mogelijk te laten functioneren. Ik wil de helpende bieden met de jacht op flow. In het boek geef ik de lezer  handvatten en veel tips direct toepasbaar zijn.

 Ik ben pas tevreden als het voor jou werkt. Heb je vragen of wil je sparren over organisatievraagstukken? Neem gerust contact met me op. Het is gratis. Waarom gratis? Om dat ik geloof in betere business door van elkaar te leren en elkaar te inspireren. Het is nooit éénrichtingsverkeer. Kennis is geen dogma, maar een stadium op weg naar voortschrijdend inzicht. Daarom!


 

 

 

Contact

 Stuur me een mail